utorok 23. apríla 2013

Nábytek z dřevěných palet vás totálně dostane


Toužíte po originálním nábytku a doplňcích a teď vám prostě nezbývají peníze? Jste šikovní, ale zrovna vám chybí inspirace? Pak jste tady správně. Připravte se, že vám vyrazíme dech!

Nábytek z dřevěných palet vás totálně dostane

Pokud palety využijete pro zahradní nábytek, pak je můžete nechat tak, jak jsou. S barevnými polštářky na sezení, budou vypadat skvěle a přinesou vám téměř rustikální atmosféru. Pokud se ale rozhodnete s palet vykouzlit něco do bytu, pak je očistěte, můžete je také obrousit, natřít, nalakovat. Co jen budete chtít. Zvýšenou péči jim věnujte, jestliže je zamýšlíte použít v dětském pokoji. Jako zajímavé poličky, nebo úložný prostor na hračky jsou báječné, ale přeci jen je zde nebezpečí poškrábání jemné dětské kůže.

1 komentár:

  1. Děkuji moc za inspiraci na nábytek z europalet. My jsme si nedávno chtěli také udělat nějaký ten nábytek z europalet, ale přišlo nám to jako docela nákladné, tak jsme od toho zatím upustili. Rozhodli jsme se, že to ale uděláme až za 2 roky, kdy si k tomu všemu pořídíme nebo půjčíme nějaký paletový vozík a bude to všechno tak, jak má...

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...